MC Kramppi Kouvolan metsissä.

Järjestyksessään viides MC Krampin Kouvolan Safari ajettiin sopivan kosteissa olosuhteissa. Juuri ennen lähtöä ollut pieni vesisade kasteli maastoa sen verran, että tarkkana sai olla. Näin Kouvolan teknisesti helpoille poluille saatiin pikkuisen haastetta lisää. Kouvolan metsiin suuntasi Hape, Tase, Portti,  Antti, Kake ja Jartsa.

IMG_3340

Kun n. 500m ekaa polkua ehdittiin ajella oli puisen sillan ylitys.  Ajelin  ensimmäisenä ja tunsin kuinka silta antoi pikkuisen periksi. Takana tullut Hape pääsi hyvin yli sekä Kake ja Antti. Sitten alkoikin tapahtua. Tasea siltä ei enää kannatellut vaan seurauksena oli tyylikäs lento ohjaustangon yli. Saatiin siis heti alkumatkasta pientä remonttia ja ohjelmaa.IMG_3343 IMG_3344

Tase säätää kaatumisen jälkeen vaihdevipua. Antti antaa ohjeita.

 

 

 

 

 

Ei kestänyt. Jatkossa melkoinen haaaste mennä tästä ajamalla, ehkä täytyy käydä korjaamassa tai poistamassa koko silta.

 

 

 

 

 

 

Matkaa jatkettin. Sopivan liukasta oli vaikka taivaalta ei vettä tullut yhtään sen jälkeen kun lähtöpaikalta liikkeelle lähdettiin.  Matka eteni polkujen, suon ja liukkaiden pitkospuiden kautta kun kohdattiin seuraava ongelma. Oltiin ajettu vasta vajaat 10km ja alle tunti. Portilta katosi takajarru. Pienten tutkimusten jälkeen Portti totesi, että on parempi luovuttaa. Pelkällä etujarrulla homma olisi liian haastavaa kun liukastakin oli.

IMG_3345

 

Portin jarruja tutkittiin porukalla. Onneksi huoltoauto oli n. 200 metrin päässä ja Portti pääsi suihkun kautta kohti kotia.

 

 

 

Tästä eteenpäin homma jatkui sitten ongelmitta ja pieni sadekin saatiin juuri ennen pakollista kahvitaukoa Valkealan ABC:llä.

Matka eteni kahvitauon jälkeen hyvällä vauhdilla. Kovempi vesisade saatiin juuri ennen ns. Käyräjoen rantapolkua, jota ei tällä kertaa nollilla päässyt kukaan. Aurinkokin paistoi päivän mittaan  ja kuivatti maastoa niin, että liian märkää ei missään vaiheessa ollut.

IMG_3347

 

Kaikki jaksoi ajaa hyvin koko päivän ja naruakaan ei tarvittu.

Aikaa meni kaikkine ongelmineen 5:30h, matkaa tuli n. 50km ja tehokas ajoaika n. 3:56h.

Hieno porukkalenkki!

 

 

 

IMG_3353

Päivän päätteksi saunottiin, syötiin ja katseltiin valokuvia vuosien varrelta.

Jartsa