MC Kramppi 20 vuotta!

Mud, sweat and coffee breaks 20 years!

Pitkään ollaan Lahden, Hollolan ja Nastolan sekä muualla Suomessa ja ulkomailla porukalla polkuja sekä teitä ajeltu.

Nimi sai alkunsa Ozin ja Pehun toimesta kun Tahko MTB -kisaan olivat ilmoittautumassa keväällä 2000, jolloin jo legendaariseksi muodostunut MC Kramppi nimi syntyi. Vuosien varrella on ollut erilaisia versioita kisoissa mm. MC Kramppi – Nautiskelijat ja MC Kramppi – Kun mikään ei riitä.

Ollaan järjestetty vuosina 2003, 2004 ja 2008 MTB-enduron SM-sarjan kisat ns. vanhan ajan enskaa Lahdessa ja Hollolassa. Useina vuosina perinteinen syys Safari on kurvailtu Lahden ja lähi seudun metsissä. Osallistujien ollessa parhaimmillaan lähempänä sataa. Parin väli vuoden jälkeen viime syksynä Safari ajeltiin jälleen kerran, ties kuinka monennen kerran.

Vuosien varrella porukkaa on tullut lisää, vaikka edelleen pieni jengi ollaankin. Hienoja kisareissuja ja porukkalenkkejä ollaan koettu yhdessä. Homma jatkuu… ukot jaksaa vielä heilua, eikun pyöräillä ylämäkeen ja alamäkeen!

Ollaan Instagramissa mc_kramppi ja pidempiä juttuja retkistä tai kisoista voi lueskella täältä, jos ei parempaa tekemistä satu olemaan.

Hyvää kesää kaikille! Pitäkää ketju kireällä! 🙂

ps. juhlitaan salaisessa paikassa alku kesästä 😉