MC Krampin Juhla-Safari 10.10 klo 10

MC Kramppi täyttää tänä vuonna 20-vuotta ja järjestää sen kunniaksi Juhla-Safarin Lahdessa. Safari on järjestyksessään 15. Tänä vuonna luvassa on hieman eritasoisia ryhmiä ja mukana on ryhmä myös sähköavusteisille pyörille.

Lähtöaika:
La 10.10.2020 klo 10:00

Lähtöpaikka:
Lahden Urheilukeskus.

Kestoaika:
Koko Safarin kesto taukoineen vaihtelee ryhmittäin, mutta lähtökohtaisesti kesto lyhyimmälläkin ryhmällä on n. 5-6 h.

Reitin pituus:
Vaihtelee ryhmittäin.

Reittikuvaus:

Safarilla ajetaan pääsääntöisesti vaihtelevan teknisillä poluilla. Safarin läpiajaminen vaatii kohtuullisesti kokemusta maastopyöräilystä ja emme suosittele osallistumista aivan aloitteleville maastopyöräilijöille. Mikäli olet joskus ollut mukana Krampin yhteislenkeillä, niin selviät kyllä tästä Safaristakin, meininki on samanlaista. Pururatoja, teitä ja leveitä baanoja pyritään välttämään, mutta siirtymätaipaleilla näillekin poiketaan. Ryhmien välillä tulee olemaan eroja polkujen valinnassa.

Ilmoittautuminen:
Tiedotamme mahdollisesta ilmoittautumisesta myöhemmin.

Hinta:
Freeride eli 0 eur. Kahvitauon ostoksia varten kannattaa kuitenkin varata rahaa mukaan.

Ryhmät:
Ajajat jaetaan ryhmiin lähtöpaikalla. Tämän hetken tiedon mukaan meillä on vähintään 4 ryhmänvetäjää, mahdollisesti ryhmiä tulee enemmänkin. Ryhmien reitit vaihtelevat ja ryhmänvetäjät voivat kertoa omista ryhmistään hieman tarkemmin. Tällä hetkellä tiedossa on seuraavat ryhmät:

– Enduro/trail-ryhmä
– eMTB-ryhmä
– Normi 1 -ryhmä
– Nopea neulaspolkuryhmä

Tauot:
Taukoja pidetään riittävästi. Yksi pidempi kahvitauko kuuluu asiaan.

Kahvitaukoa varten kannattaa varata hieman rahaa ostoksia varten. Muutenkin taukoja pidetään ajon aikana usein, eikä ketään ole vielä metsään jätetty. Meininki on rentoa Safari-rymistelyä ja kilpaa ei olla ajamassa.

Tervetuloa mukaan nauttimaan Lahden seudun hienoista poluista!
HUOM! Kaikki ajavat omalla vastuullaan ja luonnollisesti kypärä päässä!