MC Kramppi – perustietoa

Historiaa

Miten kaikki alkoi:

Oli kevät 2000, olin jälleen ilmoittamassa meitä mukaan Tahkolle ja taas se pamahti silmille: kenttä, missä kysyttiin seuran nimeä. Soitin saman tien Pekalle, että nyt on pikapalaverin paikka. Ideariihi pystyyn ja niin syntyi lähes legendaarinen MC Kramppi. Seuraavaksi mukaan bändiin tuli Heikki, jonka kanssa oltiin polkuja koluttu jo vuosia. Itse asiassa aikanaan jo 80-luvulta kierrettiin porukalla motocross-ratoja. Vähitellen väkeä on tullut lisää ja nyt ollaan tässä. – Oz

Miten mukaan MC Kramppiin?

Tätä muuten kysytäänkin usein. Eikä se ihan helppoa olekaan! Newbieksi, puhumattakaan täys-jänekseksi pääsemistä edeltää pitkä, joskus kivuliaskin (ainakin henkisesti) kokelasaika. Ja vaikka onnistuisikin jonkinlaisen statuksen saavuttamaan, ei kannata vielä ruveta elvistelemään. Jäsenyys on katkolla jatkuvasti: on oltava aktiivisesti mukana lenkeillä ja osoitettava riittävää ryynärin asennetta ajamalla vaikkapa Tahko vuosittain. Ja tietysti osattava liimata Krampin tarrat suoraan. Mutta aina kannattaa yrittää. Ja porukkalenkeille ovat kaikki tervetulleita.

MC Kramppi oli ensimmäisiä nettisivuja ylläpitäviä suomalaisia maastopyöräilykerhoja. Ensimmäisten nettisivujen webhamsterina hääri nyt keskustelupalstaa moderoiva Portti. MC Krampin vanhemmat nettisivut voit ladata koneellesi täältä.

MC